logo
  • slide1.jpg
  • slide2.jpg
  • slide3.jpg
  • slide4.jpg

Ons bedrijf

Bouwbedrijf Gert Jansen b.v. bestaat al 40 jaar en is diep geworteld in de Achterhoekse gemeenschap. Het familie bedrijf werd in 1974 opgericht door Gert Jansen en staat tegenwoordig onder leiding van zoon Robin Jansen. Betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit en prijsverhouding zijn de pijlers onder het Ulftse bouwbedrijf.

Bouwbedrijf Gert Jansen b.v. is zeer actief in de complete sector (woningbouw-verbouw-utiliteitsbouw-renovatie-projectontwikkeling). Door de korte lijnen, duidelijke uitleg en volledige inspraak voelt u zich bij Jansen thuis. Alles is bespreekbaar en afspraken zijn ook buiten kantooruren te maken.

Ook zijn wij doorlopend in het bezit van diverse bouwkavels in de gehele regio. Wij ontwikkelen samen met u uw woning, hiervoor beschikken wij over de benodigde facetten van ontwerpen, tekenen, berekenen, overleg overheidsinstanties tot vergunningsaanvraag. Door het aanbieden van de woningen v.o.n. heeft u direct een totaalbeeld van de prijs.
Bouwbedrijf Gert Jansen b.v. begrijpt als bouwgarant aannemer de essentie van wonen en werken. Wij kunnen uw wensen en behoefte vorm geven.

Wij hopen u een goede indruk te hebben gegeven van ons bedrijf, beslist heeft u nog vele vragen of wilt u advies, neemt u dan gerust contact met ons op.
specialismen